RQ Prostata, produsul care amelioreaza simptomele celor mai complicate afectiuni ale prostatei
extramile /Hiperplazia benigna a prostatei sau, mai bine spus, adenomul de prostata
50% dintre barbatii care au depasit pragul de 50 de ani sunt predispusi acestei afectiuni, jumatate dintre acestia ajungand pana in punctul critic de a urma un tratament medicamentos. Desi diagnosticul este similar, anumite persoane resimt mult mai acut simptomele bolii, ceea ce inseamna ca vor fi indrumate de catre specialisti spre un tratament potrivit organismului lor.
Nefiind un factor de risc pentru cancerul de prostata, adenomul ramane o afectiune ce ofera numeroase batai de cap barbatilor varstnici, respectiv urinarea frecventa in timpul noptii, lipsa presiunii din jetul urinar, dar si senzatia de continuitate a acestei nevoi biologice.
Prostatita
De aceasta data, barbatii predispusi acestei boli sunt aceia care abia au ajuns la maturitate, ori cei de varsta mijlocie. Tocmai din aceasta cauza, medicii urologi recomanda controalele regulate, dar si urmarea unui tratament homeopat care poseda caracter preventiv, un exemplu elocvent fiind RQ Prostata – disponibil in magazinul online Bioo.ro la pretul promotional de 200 RON.
Totusi, se evidentiaza procentul mult mai scazut al barbatilor care ajung sa fie macinati de aceasta afectiune, situat in intervalul de 5-10%. Avand in vedere faptul ca prostatita poate avea origini infectioase sau inflamatorii, printre simptomele cele mai uzuale se regasesc nevoia urgenta de a merge la toaleta, mirosul si cromatica neobisnuita a urinei, senzatia de frig, febra, dar si durerile ingrijoratoare in timpul urinatului.
Cancerul de prostata
Fiind cel mai raspandit tip de cancer in randul publicului masculin, frecventa este una ingrijoratoare, respectiv un barbat afectat din sase. Si in acest caz riscurile cresc o data cu inaintarea in varsta, un lucru cert fiind reprezentat de perioada lenta de evolutie a acestui tip de cancer, spre deosebire de celelalte cunoscute. Asadar, desi diagnosticul poate fi pus mai multor barbati, putini dintre acestia decedeaza de pe urma acestei boli, un procent orientativ situandu-se in jurul valorii de 35%.
Aspectul negativ, identic cu al altor forme de cancer, este reprezentat de faptul ca nu se cunosc cu exactitate cauzele aparitiei acestei boli. Originile sunt considerate a fi multiple, precum istoricul familial ( acesta dubleaza riscul de a manifesta cancerul de prostata), cantitatea de testosteron pe care o secreta organismul dumneavoastra ( nivelul foarte crescut determinand amplificarea riscurilor), factorul rasial, precum si cantitatea de grasimi animale pe care o introduceti in organismul dumneavoasta.
Bineinteles, cancerul de prostat nu poate fi tratat in totalitate, momentul in care pacientul descopera boala fiind unul mult prea tardiv. Motivul? Cancerul de prostata este asimptomatic, asa cum sunt si celelalte tipuri cunoscute de medici.
Un examen banal efectuat de urolog, respectiv tuseul rectal, ori un test „PSA” care are scopul de a determina antigenul prostatic reprezinta cele doua masuri „invazive” pe care le puteti lua pentru a fi vesnic la curent cu ceea ce se intampla in organismul dumneavoastra, ele determinand absenta sau prezenta excrescentelor neobisnuite la nivelul glandei.
Ce mai discuta lumea pe aici