Nu mai reiau ceea ce stiti deja pentru ca nu are rost. Dar incercati sa va aduceti aminte cum a inceput tot scandalul asta. De unde a plecat totul. Titlurile din ziare… de la “Steaua nu-si respecta suporterii” si pana la “Becali a spus sa vina gloriile sa-si ia biletele de pe jos”…

Ok, sunt de acord ca la capitolul marketing conducerea Stelei este la nivel de amatorism. Sunt de acord si ca Becali este, cel putin, un necioplit. Dar am vazut si acea conferinta de presa a ciobanului si, nu numai ca nu a jignit niciun jucator al generatiei care cucerea europa in ’86, dar a avut dreptate cam cu tot ce a spus.

“Vrei bilet? Cere!”

Ca ar fi chemat gloriile sa ia biletele de pe jos e o minciuna. Biletele alea au cazut de pe masa cand ciobanul le rasfoia, in stilul caracteristic, sa arate la camera cat sunt de multe. Numai cine nu a vrut nu a vazut ca i-au scapat. Apoi, e drept, l-a cam luat valul… dar nici atunci nu a jignit pe nimeni.

“Cere si ti se va da” este o vorba. Si mi se pare corect.
Nu exista niciun campion al Stelei 86 care sa fi cerut si sa nu fi primit, dar noah… ziarele trebuie sa se vanda si cum s-ar putea vinde mai bine daca nu relatand zi de zi un scandal de la echipa cu cei mai multi suporteri?

Si da, cred ca de la bun inceput a fost un scandal inventat de presa. Nu cred ca Iovan sau Bumbescu au sunat la gsp si la prostsport sa vorbeasca neintrebati. Daca vroiau bilete sunau la Argaseala, asa cum a facut Iordanescu, de exemplu, sau la fostul lor coleg de echipa, Duckadam.

Ceea ce m-a dezamagit mai tare e ca au acceptat sa intre in jocul asta al presei si au facut-o cu buna stiinta, fapt de care m-am convins 100% in momentul in care acestia au refuzat biletele la peluza, din partea galeriei, spunand ca este umilitor…
De fapt, scpul intregului tam-tam era altul, nu biletele la meci. Probabil denigrarea celui care nu le da si lor nimic pe degeaba.

Si mai mult decat atat… daca ti se pare umilitor sa stai langa cei care te pretuiesc, nici nu meriti respectul lor.