Neregularitati
ale inimii Bataile inimii, palpitatiile sau o inima in cursa pot fi toate simptome ale anxietatii. Ceea ce este atat de suparator este ca poate fi dificil sa se faca diferenta dintre neregulile cardiace cauzate de anxietate fata de un atac de cord. Cand aveti dubii, solicitati imediat tratament medical.

Amorteala sau furnicaturi
Aceste sentimente pot aparea in mainile, picioarele, bratele, picioarele sau fata. Poate fi simtita si ca slabiciune fizica.

Cascat excesiv
In timpul atacurilor de anxietate, hiperventilatia este un raspuns comun care determina corpul sa simta ca nu primeste suficient oxigen. Ca urmare, s-ar putea sa experimentati frecvent cascaturi.

Phantom Smell
Phantosmia, care este o halucinatie olfactiva, apare uneori cu anxietate. Va poate face sa mirositi ceva care nu este acolo sau, mai bine zis, un miros neutru devine neplacut.
Frisoane cerebrale
Cel mai adesea, aceasta senzatie bizara este cauzata de antidepresive sau de retragerea din ele. Cu toate acestea, uneori este asociat cu anxietatea. Frisoanele creierului pot varia de la usoare la severe si se pot simti diferite de la persoana la persoana, desi dureaza de obicei doar o perioada scurta de timp. „Frisoane sau zapsuri ale creierului”, explica anxietycentre.com, „se pot simti ca o scuturare electrica sau un tremur, vibratie sau tremur in creier”.