Vibratii fantoma
Daca ati simtit vreodata ca telefonul dvs. vibreaza, doar pentru a descoperi ca nu a facut-o, ar putea fi cauzat de anxietatea atasamentului. Acesta este un fenomen foarte real, potrivit unui studiu raportat de Universitatea din Michigan in 2016.

Tremururi
Numeroase tipuri de tremuraturi pot fi cauzate de anxietate. In plus fata de tremur sau tremur, alte forme tipice, conform calmclinic.com, includ spasme pentru brate sau picioare, crampe sau scuturari mai lungi sau mai lente decat de obicei.

Delir
Acesta este un sentiment de a nu fi in realitate. Anxietybc.com spune ca acest lucru poate fi experimentat in mai multe moduri. S-ar putea sa te simti deconectat de lume si de oamenii din jurul tau, cam ca si cum ai fi intr-o stare de vis. Perceptia dvs. despre spatiu, timp si dimensiunea lucrurilor poate fi distorsionata. S-ar putea ca totul sa se simta cetos sau neclar sau ca esti foarte bolnav sau innebunesti.

Globus
Cu acest simptom de anxietate, se simte ca un nod in gat sau s-ar putea sa aveti dificultati la inghitire. Unii oameni simt, de asemenea, o strangere in gat.

„In perioadele de stres ridicat, odihneste-te din plin. Acest lucru va ajuta la mentinerea anxietatii sub control si va duce la simptome mai putine sau mai putin severe.”

Probleme oculare
Vederea incetosata, pupilele dilatate, ochii aposi si formele care plutesc in fata ochilor pot fi toate rezultatul anxietatii.

Eruptii cutanate
Stresul poate provoca urticarie, mancarime si eruptii cutanate. Daca aveti deja rozacee sau psoriazis, aceasta poate fi agravata de anxietate si stres.

Dureri
Acestea pot fi experimentate in mai multe zone ale corpului, inclusiv pe fata, abdomen, brate si piept in timpul episoadelor de anxietate.

Congelarea mainilor si a picioarelor
Stresul si anxietatea va pot reduce circulatia. Drept urmare, mainile si picioarele dvs. se pot simti inghetate.