Acesta este unul din cei mai importanti pioni de pe piata asigurarilor din Romania, acesta vin in intampinarea nevoilor consumatorilor cu servicii de asigurari si reasigurari avantajoase. Politele oferite de acestia se inscriu in arii de activitate foarte largi, cu asigurari precum cea Casco, medicala pentru calatorie si chiar asigurarea pentru transplant cu celule stem. Accesarea unei polite de asigurare se poate face direct la unul din sediile din Bucuresti, online pe site-ul companiei sau prin intermediul agentilor sau brokerilor de asigurari autorizati.

Serviciile de reasigurari

Pe langa politele de asigurari, ofera si pachete complexe si complete de reasigurare, pe care le ofera imbreuna cu parteneri externi de reasigurari, renumiti la nivel mondial precum General Reinsurance, SCOR, Partner Re, Hannover si multi altii.

Puterea financiara a partenerilor reasiguratori reprezinta un aspect foarte important, ce le ofera clientilor siguranta de care au nevoie. Agentia de rating Standard & Poor’s  cotand acesti parteneri cu calificative de AA+ si AA- pentru Gen Re, respectiv Hannover si pe ceilalti cu calificative de minim A-.

Aceste parteneriate pe care le are cu fimele prezentate anterior reprezinta un plus ce face ca stabilitate economica sa fie un reglata, cu ajutorul careia plata daunelor este un prompta.

Aceste servicii de reasigurari sunt cele mai bune pe care le poti accesa de pe piata din Romania, acestia parteneri sunt garantia noastra ca toate asigurarile si serviciile de reasigurari vor fi respectate, protejand in mod adecvat promosiunile pe care si le-au asumat.

  1. intr-adevar este foarte important ca sa iti alegi un partener de incredere pentru alegerea unei asigurari

Comments are closed.