Stiind cu totii cat de putin timp ne ramane la dispozitie dupa un job full time si cat de mult incercam sa profitam de timpul liber care ne mai ramane, dorim sa ne indeplinim si toate sarcinile casnice. Cu toate acestea, tuturor ne place ca locuinta in care ne petrecem atat de mult timp sa arate, dar sa si fie impecabila.

Atunci cand vine vorba de curatarea covoarelor, aici poate fi un subiect mai delicat. „Cum putem spala?” „Cu ce putem spala?” si „Unde le putem spala?” sunt cele mai des intalnite semne de intrebare in aceasta situatie. Avand in vedere ca traim in era modernismului, evident ca exista diverse companii care se ocupa in mod special cu aceste servicii. Asa poate aparea in context spalatoria de covoare Waldmaster (https://spalam-covoarele.ro/), o companie cu echipamente profesionale, dar si cu oameni specializati ce ofera servicii de inalta calitate.

Si ca sa raspundem la cele mai frecvente intrebari legate de tot procesul de curatare, va vom prezenta pasii de baza ai acestuia:

Cum spalam covoarele?

In primul rand, curatarea in cadrul curatatoriei specializate de covoare Waldmaster nu este una chimica. Tot procesul de curatare se efectueaza pe baza de apa, cu adaugarea unor detergenti special conceputi pentru tesaturile covoarelor. Astfel, acestea nu sunt deteriorate in urma mai multor spalari. De asemenea, dupa curatare, produsele utilizate nu pot afecta persoanele ce au alergii, probleme de piele, copiii sau animalele de companie.

Initial, va fi eliminat tot praful de pe suprafata covorului. Dupa acest proces, covorul va fi lasat la inmuiat in apa alaturi de solutiile profesionale specificate putin mai sus.

Urmand procesul de limpezire al covoarelor, aici se va desfasura verificarea fiecarui centimetru al acestora, pentru a observa existenta petelor ramase. Acolo unde este cazul, se insista pe murdariile vizibile pentru o curatare completa.

La finalul acestor proceduri, covoarele se vor limpezi cu apa din belsug, pentru a elimina toate solutiile de curatare aplicate.

Ca o utlima etapa a completarii intregului proces, covoarele sunt introduse intr-o centrifuga pe masura, unde acestea se vor clati complet, dar se vor si stoarce de toata apa existenta.

Fiind o echipa intreaga de oameni specializati, dupa cum am si specficat initial, Waldmaster poate inapoia covoarele perfect curate in termen de 48 pana la maximum 72 de ore. Punctul forte al timpului de executie atat de scurt este centrifuga cu o marime de 4m lungime, dar si incaperea special amenajata unde sunt lasate covoarele la uscat. Avand un sistem de ventilatie puternic, covoarele pot fi uscate fara probleme chiar si pe timp de iarna.

Indiferent de cerintele clientilor, compania Waldmaster, specializata in curatarea si spalarea covoarelor, poate indeplini dorintele acestora in functie de preferinte.

De la cazuri precum intervalele orare de ridicare sau livrare a covoarelor, pana la dificultatea de igienizare a acestora, nu vor aparea dificultati. Fie ca este vorba despre mochete, covoare persane, covoare traditionale sau orice alt fel de tesatura, Waldmaster va face fata oricaror impedimente.

Asadar, pentru programari ale comenzilor se poate apela telefonic la 0733 988 837 in intervalul orar 9:00 – 18:00 sau non stop on-line, prin completarea formularului pe site-ul dedicat https://spalam-covoarele.ro/.