Foarte multe dintre adolescentele din ziua de astazi sufera de probleme ale tenului. Dincolo de problemele de natura estetica sunt si anumite problem de natura medicala.

Ei bine, foarte multe persoane folosesc produse pentru curatarea tenului  insa nu toate aceste persoane iau in considerare faptul ca produsele de ingrijire trebuie sa fie in principal naturale pentru ca textura pielii sa nu se degradeze.Un exemplu medical ar fi faptul ca hormonii care provin de la glanda tiroida au de a face cu grasimile naturale ale tenului si ale parului asadar trebuie neaparat sa avem grija de toate aceste aspecte pentru ca pielea noastra sa arate in permanenta perfect.

Exista si situatii in care femeile care isi schimba greutatea, fie ca aceasta creste sau scade, sau care trec prin perioada sarcinii, sufera de vergeturi. Cum sa le combateti? Din timp deoarece numai asa veti reusi sa pastrati un aspect  fresh al pielii dumneavoastra. De ce la inceput? Deoarece atunci colagenul si elastina nu sunt afectate atat de puternic si se pot remedia mult mai usor eventualele probleme.

Un alt aspect important este cel al melanoamelor. Credeti ca petele maligne sunt usor de detectat datorita culorii lor? Atunci aflati faptul ca acestea pot fi si rosii, violet, albe sau chiar de culoarea pielii fara ca dumneavoastra sa va puteti da seama exact de existenta acestora. Cum sa va dati seama despre ce este vorba? In acest caz trebuie neaparat sa mergeti la un control pentru ca un dermatolog sa determine exact despre ce este vorba.

In concluzie, incercati sa va ingrijiti cat mai bine pielea, atat cand vine vorba despre ten cat si cand vorbim despre alte zone ale corpului deoarece aceasta are nevoie de o atentie speciala pentru a arata cat mai bine! Folositi doar produse de calitate deoarece numai asa veti reusi sa imbinati esteticul cu sanatatea!