Promovarea online prin intermediul articolelor sau a advertorialelor este o metoda de top la oara actuala, folosita cu rezultate pozitive de webmasterii si proprietarii de site-uri care o practica. Cei mai multi dintre webmasteri apeleaza la servicii de content writing, din diverse motive. Voi explica in acest articol cu ce se ocupa aceste servicii si cum ne ajuta mai exact.

Ce inseamna servicii de content writing?

Serviciile de content writing se ocupa de scrierea de continut in locul tau. Cei care se apuca de content writing, pe langa faptul ca trebuie sa cunoasca bine limba romana, trebuie sa aiba o doza de imaginatie si sa-si creeze un stil propriu de a se juca cu frazele si cuvintele. Multi scriu articole de ”umplutura”, fara niciun sens, doar pentru a insera un link in text. Insa, un articol pentru promovare trebuie sa contine informatie interesanta pentru cititor, dar in acelasi timp sa fie optimizat pentru motoarele de cautare.

In functie de numarul de cuvinte pe care il contine articolul, se insereaza cateva cuvinte cheie relevante pentru site-ul promovat. Un content writer se poate ocupa mult mai bine de integrarea informatiei si a cuvintelor in articole, ceea ce inseamna beneficii pentru site-ul tau. Daca iti lipseste inspiratia si te-ai plictisit sa scrii mereu despre acelasi lucru, serviciile de content writing te pot scoate din aceasta situatie. In plus este interesant sa vezi articole scrise de cineva din exterior, mai ales daca exista un echilibru intre scrisul pentru seo si cel pentru vizitatori. In plus investitia este una insignifiata, preturile pentru articole fiind destul de mici, in functie de numarul de cuvinte dorite sau de documentatia tehnica necesara.

Tu apelezi la servicii de content writing?