Blog

Steaua nu e campioană

/

Discutând cu nişte amici, microbişti ca mine, am observat că s-a instalat aşa o idee cum că ăsta este anul stelei şi că nimic nu mai poate să oprească echipa lui Reghe până la final.
Deşi mi-ar plăcea să fie aşa… eu sunt de altă părere.

Steaua, în continuare, nu are atacanţi marcatori, oameni de gol. Rusescu, chiar dacă e el acum primul în clasamentul golgeterilor, nu e un marcator de rasă. Mai mut, el a marcat majoritatea golurilor alea împotriva adversarilor mai modeşti.
La mijloc nu există un om de ultima pasă. Tănase ştie cu mingea dar… ştiţi voi, chiar nu mai are rost să-i mai luăm încă o dată pe fiecare în parte.
Iar despre gafele lui Tătăruşanu chiar nu vreau să-mi mai amintesc şi acum. Mai ales că urmează Dinamo…

Eu cred că Steaua e pe un drum bun. Cred că la momentul ăsta Steaua arată mai bine ca toate celelalte contracandidate la titlu, dar nu e net superioară lor. Plusul ăla de formă pe care îl arată Steaua acum e prea mic şi prea fragil. Avantajul de puncte din clasament nu e nici ăla imposibil de recuperat.

O înfrângere mâine, un strop de scandal, prinde Becaliotul valul cel mare şi gata… s-a prăbuşit totul. Nu e nimic solid acolo jos, la bază.
Steaua ÎNCĂ nu e campioană.