Din luna iunie magazinele Rembrandt  vor avea doua noi sedii: Rembrandt Art Center– cel mai mare magazin cu materiale pentru pictura, grafica, arhitectura, hobby&craft din Bucuresti; va avea 150 mp si va fi situat pe Bd Garii 6-8.

Rembrandt Art Center for Student – magazin cu materiale pentru pictura, grafica si arta decorativa; este un concept nou, special creat pentru studentii Universitatii de Arta deoarece va avea sediul in incinta Universitatii din Calea Grivitei, nr 28. Studentii vor beneficia de un discount de 10% la prezentarea legitimatiei de student.

Cei care vor veni la deschiderea magazinelor, Rembrandt le pregateste o surpriza: vor primi10% discount din valoarea cumparaturilor daca vor prezenta voucherul promotional publicat pe site. Perioada promotiei este 10 iunie – 1 septembrie 2016.

Magazinele Rembrandt si-au rasplatit mereu cumparatorii prin produsele de calitate comercializate, promotiile saptamanale , sfaturile si tutorialele realizate impreuna cu diferite cumunitati ale artizanilor, expozitiile sponsorizare, concursurile care incurajeaza cultivarea pasiunii si dedicarea  pentru arta a celor care alcatuiesc echipa Rembrandt.

In magazinele Rembrandt puteti gasi marci de renume precum: Talens (Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Decorfin), Derwent (producatoare de materiale pentru desen, instrumente de scris si accesorii cu renume mondial), Pebeo (Setacolor, Setasilk, Vitrea160, Porcelaine150, panze, culori acrilice, culori ulei), Letraset (Tria si Promarker – markere profesionale si accesorii destinate nevoilor creative ale designerilor, elevilor, artistilor).