Exista, de asemenea, un loc in care pacientul este de acord cu vizita virtuala, dar aceasta poate fi o caseta de selectare, o semnatura online sau un consimtamant verbal. un asistent medical va intra in sala de asteptare virtuala, va intreba pacientul despre toate cele de mai sus si apoi il va completa pentru pacient. Exista, de asemenea, un loc in care pacientul este de acord cu vizita virtuala, dar aceasta poate fi o caseta de selectare, o semnatura online sau un consimtamant verbal.

Dupa ce toate acestea sunt completate, medicul ajunge! Practic! In primul rand, medicul se asigura de obicei ca pacientul si medicul se pot vedea si auzi reciproc. Medicul dumneavoastra va poate cere sa verificati cine sunteti si ziua de nastere. Nu te jigni! Medicul dumneavoastra va recunoaste si confirma doar ca sunteti pacientul corect in scopuri legale. Medicul dumneavoastra va poate pune cateva intrebari ciudate; de exemplu, in unele sisteme de sanatate, medicul trebuie sa verifice daca pacientul nu conduce in timpul vizitei virtuale. Apoi, medicul poate examina orice modificari care au fost facute in prima parte a vizitei cu privire la istoricul medical sau istoricul chirurgical. Apoi, incepe vizita. In acest moment, tinde sa fie ca o vizita regulata la medic. Pacientul ii spune medicului despre problema medicala, iar acesta pune intrebari relevante.

Portiunea de examinare fizica a vizitei este dificila la o vizita virtuala. Medicul dumneavoastra va poate cere sa efectuati rezultatele relevante ale examenului fizic, deci daca aveti tuse, de exemplu, medicul dumneavoastra va poate cere sa tuseti si sa respirati profund pe camera, astfel incat medicul sa poata vedea si auzi. Daca aveti dureri de genunchi, medicul va poate cere sa mergeti, sa va miscati piciorul sau sa va ghemuiti pentru a va ajuta sa faceti un diagnostic. De asemenea, medicul dumneavoastra va poate cere sa faceti singur o parte a examenului fizic, astfel incat medicul sa il poata vedea. De exemplu, medicul va poate cere sa puneti mana in fata camerei si apoi sa o strangeti si sa o lasati pe varful degetelor, astfel incat medicul sa va poata evalua circulatia. In functie de problema medicala, exista multe tipuri diferite de examene pe care medicul dumneavoastra va poate cere sa le faceti. Daca nu va simtiti confortabil cu oricare dintre acestea, spuneti-i medicului dumneavoastra.