Din nou, vizitele virtuale variaza in functie de birou, dar majoritatea locurilor vor directiona pacientul catre un „portal al pacientului” sau catre un site web specific in care pacientul va astepta intr-o sala de asteptare virtuala pentru a incepe vizita. In timp ce se afla in sala de asteptare, pacientului i se poate cere sa completeze documentele online pentru a se asigura ca istoricul sanatatii inregistrat este actualizat si corect.

Daca un asistent medical te-a sunat inainte de vizita, nu ar trebui sa faci mare lucru din asta. De obicei, acestea includ afectiuni medicale (de exemplu, diabet sau hipertensiune arteriala); istoric chirurgical (de exemplu, amigdalectomie, inlocuirea genunchiului); o lista de alergii; o lista de medicamente; un istoric social (de exemplu, cate tigari fumeaza pacientii sau cat alcool bea pacientul); si istoricul familiei (de exemplu, daca o ruda de gradul I, cum ar fi o mama sau un tata, a murit de o boala ereditara). Vi se poate cere sa completati un scurt istoric al problemei medicale si sa raspundeti la cateva intrebari relevante legate de aceasta problema.

De asemenea, in unele cazuri, vi se poate cere sa introduceti rezultatele examenului fizic, cum ar fi inaltimea si greutatea, temperatura sau rata pulsului, daca stiti cum sa o gasiti. Uneori, un asistent medical va intra in sala de asteptare virtuala, il va intreba pe pacient despre toate cele de mai sus si apoi il va completa pentru pacient. Exista, de asemenea, un loc in care pacientul este de acord cu vizita virtuala, dar aceasta poate fi o caseta de selectare, o semnatura online sau un consimtamant verbal. un asistent medical va intra in sala de asteptare virtuala, va intreba pacientul despre toate cele de mai sus si apoi il va completa pentru pacient.