Pentru ca iti doresti un confort sporit pentru clientii tai, firmele de specialitate iti vin  in intampinare cu oferte noi de copertine pentru spatii comerciale si nu numai.

Ele iti propun o varietate de copertine retractabile, cu un design modern potrivite pentru orice tip de arhitectura, modele clasice si usor de utilizat in orice anotimp.

Datorita materialelor de inalta clasa, copertinele au o durata de viata mai lunga decat cele ale altor distribuitori, axul si teava speciala sunt realizate din otel galvanizat respectiv aluminiu extrudat, iar panza este foarte rezistenta cu garantie de mentinerea culorii de pana la 5 ani. Acest model de copertine retractabile iti ofera nivelul de umbra sau luminoziatate de care ai nevoie de dimineata pana seara, poate fi usor manevrata si  se poate regla intre limite foarte largi.

Aspectul ergonomic ii ofera spatiului tau o imagine eleganta si placuta,iar faptul ca este tratata impotriva murdariei si umezelii iti garanteaza un confort psihic ca nu trebuie sa cureti panza pentru a-si pastra aspectul desosebit. Pentru spatii mai intinse, terase si gradini indicat ar fi sa inlocuiesti copertinele cu pergole, care se adapteaza oricarui decor si se pierde in natura pentru a nu incomoda vizual persoanele care se bucura de ele.

Ofertele de pergole sunt foarte variate, majoritatea realizate la baza din pin finlandez, avand posbilitatea automatizarii lor pentru un confort sporit. Firmele de specialitate iti ofera un pachet intreg de servicii inclus in pretul produsului atat pentru copertine, copertine retractabile cat si pentru pergole.

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru masuratori, transport si montaj deoarece echipele specializate in domeniu iti vor duce la indeplinire toate aceste sarcini eficient si intr-un timp scurt.