Faptul ca exista sute de parcari special amenajate nu este o noutate. Cu toate acestea, de multe ori ne este foarte greu sa gasim un loc in care sa ne lasam masina. Acest lucru se intampla mai ales in cazul in care vrem sa calatorim pentru cateva zile. Trebuie de fiecare data sa dam telefoane sau sa luam taxi care sa ne duca la aeroport si sa ne aduca de acolo.

Din fericire, cineva s-a gandit la toate si a construit o parcare langa aeroportul Avram Iancu din Cluj. Cei care au zboruri de acolo isi pot lasa masina in parcarea privata, unde cineva o va pazi pe toata durata calatoriei. In plus, beneficiaza de servicii suplimentare intre care se numara transportul catre si de la aeroport, astfel incat clientul sa nu mai piarda timp pretios.

Vrei sa afli cateva avantaje?

Masina ta este in siguranta – nimeni nu se va atinge de autoturismul tau cat tu esti plecat pentru ca parcarea este securizata si este pazita de profesionisti.

Masina ta este ferita de conditiile meteo nefavorabile – poti opta pentru varianta de parcare acoperita, unde te poti asigura de faptul ca aceasta se pastreaza curata pe tot parcursul sederii tale in calatorie.

Ai acces facil la autoturismul personal – dupa ce ai parcat masina la aeroport Avram Iancu, poti solicita serviciul de insotire. Un reprezentant al companiei iti va asigura transportul de la si pana la aeroport. Acelasi lucru se intampla si la intoarcerea din vacanta. In felul acesta economisesti timp si bani.

Beneficiezi de preturi competitive – plata se face pe zi, iar programul incepe de la ora 00 si se termina la ora 24. Cu cat durata de sedere este mai mare, cu atat scade pretul pentru fiecare zi.

Nimanui nu ii place sa se tocmeasca cu taximetristii la aeroport sau sa isi deranjeze rudele in timpul noptii pentru a-i transporta la aeroport. Acest aspect nu este atat de deranjant in cazul celor care pleaca in vacanta o data pe an, insa atunci cand vorbim de oameni de afaceri, care trebuie sa calatoreasca mult si sa petreaca perioade indelungate prin alte tari, chiar intervine o problema.

Cei care calatoresc in interes de serviciu nu au in general timp de pierdut. Sunt intr-o permanenta alergatura si incearca sa respecte deadline-urile impuse. In acest sens, o parcare in aeroport Cluj este solutia la problemele lor. Au siguranta ca cineva le asigura transportul de la aeroport si pana in parcare, ca masina este pazita si ca tot procesul acesta este eficientizat.

Cei care obisnuiesc sa calatoreasca in felul acesta au inteles importanta unei parcari aeroport din Cluj si tocmai de aceea cererile sunt din ce in ce mai multe.