Blog

Zboruri spre Mumbai

/

Mumbai este capitala regiunii Maharashtra, fiind de asemenea cunoscuta drept capitala economica a Indiei. Acesta este unul din cele mai importante orase din vestul Indiei. Orasul se afla la oarecare distanta de regiunea foarte cunoscuta Goa. Cunoscuta in trecut sub numele de Bombay, este caminul faimosului Bollywood (Industria de Film Hindi), care contribuie cu un procent mare la veniturile guvernului indian. Mumbai este caminul celor mai mari antreprenori si grupuri de afaceri din India. Datorita culturii sale diversificate, acest oras atrage milioane de vizitatori pe an, facand sa fie astfel un faimos loc turistic.

Intrarea in Mumbai

Companiile aeriene va ofera posibilitatea de a rezerva bilete pe internet, calatorii interesati isi pot rezerva bilete spre Mombai astfel. Zborurile va promit o calatorie confortabila si diverse facilitati la preturi rezonabile. Oamenii vin in Mumbai pentru a vizita diverse locuri interesante precum Poarta Indiei, plajele etc. Aici puteti gasi unele temple foarte faimoase, unul din ele fiind templul dedicat lui Siddhi Vinayak, dedicat Lordului Ganesha.

Mumbai este orasul cel mai amestecat din India, unde veti gasi oameni si turisti nu numai din India, dar si din lumea intreaga. De la imbracaminte la bucatarie, acest oras scoate tot ce e mai bun din fiecare cultura, fiind astfel destinatia potrivita pentru orice calator cosmopolit inversunat. Fiind un oras de coasta, Mumbai are de obicei vreme umeda de-a lungul anului, iar temperaturile se afla de obicei in jurul unei valori medii de 30 de grade Celsius. In ianuarie orasul este cel mai racoros, cu temperaturi intre 15-27 de grade Celsius.

Cel mai bun moment pentru a face o calatorie spre Mumbai este din octombrie pana in aprilie. Astfel va puteti planifica o calatorie luxoasa catre pamantul iluminat, prin oricare din zborurile regulate spre Mumbai care decoleaza frecvent de pe aeroportul din Delhi. Asa ca prindeti zborul cel mai ieftin spre Mumbai si pregatiti-va sa va bucurati de culorile, aromele si texturile unei destinatii atat de exceptionala si de plina de viata.