Nunta este singura zi din viata unei persoane in care totul este despre tine, astfel incat iti doresti ca totul sa fie perfect, de la rochie, la tort si muzica, si desigur, luna de miere. Luna de miere este momentul in care lasi totul deoparte: nimic nu este prea scump, aceasta este cea mai speciala vacanta in care vrei sa mergi, asa ca de ce sa te mai complici cu probleme si alte lucruri care ar putea sa-ti strice vacanta, lasa totul deoparte si profita de acest moment unic.

Companiile de rent a car Bucuresti va pot ajuta sa gasiti masina perfecta pentru intreaga luna de miere. Selectand optiunile dorite, cu siguranta veti obtine o masina perfecta pentru vacanta mult asteptata. Deci, vrei un hibrid? Hibrizii sunt disponibili in anumite locatii. Ce zici de o confortabila masina sport sau o masina de lux? Cu ajutorul companiilor de inchirieri auto puteti inchiria orice masina, de asemenea puteti selecta o masina de dimensiuni medii, full size sau SUV…totul depinde de tine!

Procesul pentru inchirieri masini este destul de simplu. Determinati bugetul dvs, ce tip de vehicul doriti sau aveti nevoie, apoi decideti modul in care va trebui sa platiti si selectati compania de la care doriti sa inchiriati. Daca faceti acest lucru in etape separate, poate fi un proces lung, insa companiile de rent a car va vor ajuta sa obtineti totul intr-un singur pas simplu.

Introduceti toate informatiile dvs in rubrica de inchiriere pusa la dispozitie pe site-ul companiei. Aceste informatii vor include destinatia, datele de calatorie si tipul de vehicul preferat. Odata ce ajungeti la destinatie si localizati masina de inchiriere, vi se va cere permisul de conducere. Acest lucru este esential pentru a verifica identitatea dvs, si de asemenea pentru a verifica daca aveti varsta legala sa inchiriati un autoturism de la respectiva companie. Urmatorul pas va fi sa platiti, iar in cazul in care nu aveti un card de credit pentru a plati online, va trebui sa platiti numerar. Daca ati platit deja cu un card de credit, agentul de inchiriere va dori sa verifice ce card de credit ati folosit; reducand astfel sansa de furt de identitate.

In timp ce procedura pentru inchirieri auto suna ca o sarcina dificila, agentii companiilor de rent a car vor face cele mai multe lucruri pentru dvs. Tot ce va trebui sa faceti este sa dovediti identitatea dvs si sa alegeti autoturismul de care aveti nevoie.