In momentul esti mai degraba un iubitor de neutru, mai ales cand vine vorba de decorarea unei camere, se poate dovedi un pic mai dificil. Totusi, asta nu inseamna ca nu poti adauga deloc culoare sau ca nu exista modalitati eficiente de a face asta. Orice poate reprezenta o pata de culoare, de la lenjerii de pat la covoare, de la tablourile de pe perete la orice alt obiect de decor.

In momentul in care pastrezi piesele mari neutre si ma refer aici la ce este cu adevarat mare intr-o camera; pereti, taban, podea, pat, ai posibilitatea sa adaugi pete de culoare care vor adauga un accent aparte. In plus, in momentul in care vei dori sa mergi pe alta culoare, nu va trebui sa faci imprumut in banca pentru ca vei avea de schimbat doar acele obiecte mici (ex. lenjerii pat, carpete, covorase, mici piese de decor).

Poate ca pur si simplu nu poti rezista gandului ca iti faci o modificare care va ramane asa pentru foarte multa vreme. Poate ca esti obisnuit ca mereu sa faci diverse schimbari pentru a nu cadea intr-o oarecare monotonie. Atunci, te poti gandi serios la faptul ca poti face si schimbari mai mari dar care sa nu fie atat de permanente si costisitoare pe cat ar parea. De exemplu, astazi puteti gasi un tip de tapet care se poate inlatura oricand, fara a strica suprafata pe care a fost asezat.

Astfel, cum ar fi ca doar un perete din camera ta sa fie acoperit in totalitate de un anumit tapet? Categoric ar schimba aspectul unei camere neutre nu-i asa?!

Daca vorbim de exemplu despre camera copiilor, din nou, una neutra pentru ca asa a-ti vrut-o la inceput, aflati ca se pot face o multime de schimbari care s-i “strice” cu totul monotonia si nu, nu ma refer aici doar la cateva lenjerii de pat copii si perdele colorate ci la mai mult de atat; daca intreaga camera beneficiaza de o singura culoare, cum ar fi ca usa camerei sa fie piesa de rezistenta, vopsita in mai multe culor? Destul de tentant nu?